Sören 12 maj 1960 – 17 mars 2021

Vår älskade sambo, pappa, svärfar och farfar Sören somnade in stillsamt igår kväll omgiven av oss, hans familj. Under hela sitt liv har han gjort allt för familjen, vänner, anställda, släkt och så många andra. Han har förändrat mångas värld till det bättre och lämnar oss kvar med en oerhörd sorg och saknad.
På nyårsdagen diagnosticerades Sören med ett stort antal hjärnmetastaser till följd av ärftlig malignt melanom. De som känner honom vet att han klarar precis allt och att ingenting är omöjligt för honom. När vi stod där på sjukhuset på nyårsdagen var vi så övertygade om att Sören med hans fantastiska livsglädje och enorma kapacitet skulle klara även detta. Och under det korta sjukdomsförloppet såg det ut som att det skulle bli så. Vi undersökte alla tänkbara alternativ för att han skulle få den absolut bästa vården både på sjukhuset och hemma. Metastaserna krympte i rekordfart till läkarnas stora förvåning. Men så slog nya metastaser till med all kraft i hjärnhinnorna, och inte ens Sören hade en chans mot denna hänsynslösa cancer. För knappt en vecka sedan fick han lämna sjukhuset för att få sin sista vila hemma.
Sören har varit en förebild för många och hans goda gärningar verkar inte ha gått någon obemärkt förbi. Vi vill uttrycka vår största tacksamhet till hans vänner, anställda, släktingar, underentreprenörer, åkare, leverantörer och alla andra som på olika sätt har visat kärlek och omtanke under denna svåra tid. Vidare vill vi tacka den vårdpersonal på Sundsvalls sjukhus, hemtjänsten i Ramsele och SSIH i Sollefteå som tog så väl hand om honom. Till sist vill vi också tacka initiativtagarna till Sörens insamling hos Cancerfonden och alla er som har skänkt dit. Insamlingen kommer att leva vidare på https://www.cancerfonden.se/insamlingar/soren-gejbo.
Ni är många som har hört av er och vill ta ett sista avsked. En minnesceremoni kommer därför att hållas så snart omständigheterna tillåter och mer information kommer vid ett senare tillfälle.
Lena
Caroline & Daniel
Christopher, Kerstin & Arvid
© Copyright - Edsele Såg AB 2019