VI KÖR HÄLSONOVEMBER PÅ SÅGEN!

20191104

Under mörka november så boostar vi med gröna smoothies, näringsrika soppor och andra nyttigheter tre dagar i veckan.

Att börja morgonen med en smoothie är ett enkelt sätt att inta det dagliga näringsbehovet.

”A green smoothie a day keeps the doctor away”

Landshövdingen Berit Högman på rundresa i Kommunens Företagsamma Landsbygd, 21 augusti.

VILKEN UNDERBAR DAG MED LANDSHÖVDINGEN BERIT HÖGMAN I KOMMUNENS FÖRETAGSAMMA LANDSBYGD.

LRF kommungrupp i Sollefteå har idag guidat runt vår nytillträdda landshövding med medarbetare i vår fantastiska kommun. Rådoms buss körde oss hela dagen med start i Sollefteå, med första stoppet på Edsele Såg och därefter vidare mot Västansjö och Stickans Kött. Underbar lunch på Kvarnå Trädgård och avslutning i Näsåker hos Petter och Mari där vi fick beskåda en svartvinbärs-tröska i full gång. Stort Tack till alla företag, Marianne Hansson som drivit och planerat dagen och Anette Linné, Roger Johansson och Kerstin Kårén som berättade om våra framtidsbygder i vår fantastiska kommun! #LRF #LandsbygdenLevererar

Text och foto Johan Andersson;

För export!
Invigning av nyrenoverat lunchrum!

Invigning av lunchrum den 7 november 2012 av biskop Tuulikki Koivunen Bylund, kyrkoherde Nils-Erik Nilsson Näsåker, kyrkoherde Bruce Bringerud Ramsele-Edsele församling. Fotograf präst Maria Kihl Ramsele-Edsele församling. Under Biskopsvisitiation i Ramsele-Edsele var Edsele Såg en av de arbetsplatser som fick visa upp sig för detta eminenta besök. 

Slut på trängsel i fikarummet!

Nu finns utrymme att bjuda på en fika utan trängsel när ni har vägarna förbi!

Vår fina utbyggnad är byggd av de “snabba snitsiga & smidiga snickarna” från Hotings Byggtjänst, Robert Jansson (Edsele) & Anders Johansson (Ramsele).
Målning och tapetsering är utförd av den kulör- och stilsäkre Ramneåbon Tomas Laxvik Laxviks Måleri & Terapi AB.

Välkomna!

Under våren 2012…
… har i enighet med nya EU-regler installerats ett antal maskinskydd. Dessa är utvecklade för att tillgodose de krav som idag ställs på ett funktionellt maskinskydd och gör vår arbetsmiljö ännu säkrare.